Nieuws

In overleg met Staatsbosbeheer en de gemeente Terschelling is besloten om de Trailrun Terschelling voortaan in maart te houden. De zesde editie van dit populaire loopevenement vindt plaats op zondag 5 maart 2023. Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in.

Ook dit jaar zijn er weer diverse routes af te leggen, variërend van tien tot vijftig kilometer, die je langs de mooiste plekken van het eiland brengen.

Simpel gezegd is ‘trailrunning’ hardlopen op onverharde paden. De Trailrun Terschelling is bijna 100% off road. Na de start loop je binnen de kortste keren door het duin, door het bos en over het strand. Natuurliefhebbers kunnen ook nu weer hun hart ophalen.

De tien en vijftien kilometer afstanden zijn uitermate geschikt voor beginnende lopers, om kennis te maken met trailrunning. De vijfentwintig en vijftig kilometer afstanden zijn alleen geschikt voor geoefende lopers.

Als je al ingeschreven stond voor de 2020 editie van Trailrun Terschelling en destijds hebt aangegeven mee te willen doen aan deze nieuwe editie, dan zetten wij je deelname automatisch over naar zondag 5 maart 2023. Je ontvangt hierover een aparte mail inclusief het nieuwe inschrijvingsbewijs. Mocht de nieuwe datum niet uitkomen in je agenda dan krijg je uiteraard je inschrijfgeld retour. Stuur hiervoor een mail naar info@mooi-weer.nl

Behalve de periode verandert ook de startlocatie van Trailrun Terschelling. Vanaf 2023 is het kantoor van MooiWeer, organisator van dit evenement, gevestigd aan de Sportlaan nr. 9 op West (naast zwembad de Dôbe). Deze nieuwe thuisbasis van MooiWeer wordt de startlocatie voor alle toekomstige Trailruns op Terschelling.

Zijn er nog vragen? Bel 0562-444060 of mail naar info@mooi-weer.nl

Alvast veel loopplezier gewenst tijdens de voorbereidingen en heel graag tot ziens op Terschelling!

Hartelijke groet,

MooiWeer, team Trailrun Terschelling

Twitter

Top