Nieuws

Update

Het Trailrun-team is druk bezig met de voorbereidingen voor de derde editie van de Trailrun Terschelling op zondag 8 oktober 2017. Hoogste tijd voor een korte update.

Inschrijving

De inschrijving verloopt zeer voorspoedig. Van de in totaal duizend kaarten zijn er nog ca. 150 te koop. Dus….wil jij deze unieke Trailrun meebeleven? Wacht dan niet te lang meer met je inschrijving want vol is vol!

Tijdregistratie

Dit jaar gaan we gebruik maken van elektronische tijdregistratie zodat de uitslagen na afloop niet alleen nauwkeuriger zijn maar ook sneller beschikbaar komen.

Extra sneldienst

Speciaal voor deelnemers aan de Trailrun Terschelling en hun supporters zet Rederij Doeksen een extra sneldienst in. Deze vertrekt op zondag 8 oktober om 08.30 uur vanuit Harlingen. Boek hier alvast je overtocht via www.rederij-doeksen.nl

Fiets huren met korting

Bij aankomst op Terschelling kun je een fiets huren bij Tijs Knop in de Torenstraat op West. Goed te weten: op vertoon van je inschrijving ontvang je 10% korting. Uiteraard geldt deze korting ook voor de supporters die met je mee zijn gekomen. Als extra service regelt Tijs Knop geheel gratis je bagagevervoer naar je accommodatie.

Overnachting

Er was grote belangstelling voor het overnachtingsarrangement bij Stayokay. Dit is inmiddels volgeboekt. Ben je nog op zoek naar accommodatie? Wij kunnen voor een aantrekkelijke prijs een 4-persoons chalets voor je boeken (van vrijdag t/m maandag). 

Overig

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met MooiWeer 0562-444060.

We kijken enorm uit naar deze derde editie en verheugen ons op je komst.

Veel succes met alle voorbereidingen!

Twitter

Top